Ny träningsplats på Nordhallands Ridklubb

Från den 10 februari kommer jag att utöka mina platser för träningar på Nordhallands Ridklubb i Vallda/Kungsbacka. Jag kommer att hålla mina träningar där på vardagar under dagtid och eftermiddagar och tidig kväll varannan torsdag jämna veckor. Hör av er för bokning om ni vill träna där eller på någon av de andra platserna där jag håller träning.

I dagsläget håller jag träningar på följande platser:
– Ala Jennylunds Ridklubb, varje måndag från ca 14
– Uppegården i Landvetter, varannan torsdag ojämna veckor från ca 15 och övriga vardagar dagtid
– Borås, dagtid tisdagar
– Nordhallands Ridklubb, dagtid vardagar och jämna veckor torsdagar från kl 14

I dagarna har ett nyhetsbrev gått ut till alla mina elever, har du inte fått vårbrevet hör du bara av dig så skickar jag det till dig.
Är du nyfiken på mig som tränare är du självklart välkommen att kontakta mig för att få mitt nyhetsbrev.

Nu ser vi fram emot våren och en härligt säsong med träning och tävling, vi ses!