Dressyrkurser på Nordhallands Ridklubb

Under sommaren kommer jag att hålla två dressyrkurser på Nordhallands Ridklubb, för mer info om mig www.peterharnstam.se

Nordhallands Ridklubb ligger söder om Göteborg i Kungbacka. På anläggningen finns två stora ridhus, fina utebanor och alla ridbanor har mycket bra underlag.
Uppstallning i permanenta boxar kan erbjudas för er som önskar.
Läs mer om Nordhallands Ridklubb på www.nordhallandsridklubb.se

Kurs 1. 1-3 juli

Kurs 2. 5-7 juli

Pris: 2,850 kr ink 6% moms per kurs, i detta ingår tre enskilda ridpass och fika under kursdagarna. Kurserna är individuellt anpassad för optimal träning för dig och din häst.

Uppstallning: I permanenta stallar på anläggningen, 750 kr för kursen, inkl strö, betalas separat.

Manegeavgift: Tillkommer med 100 kr per pass och betalas separat.

Boende: För er som önskar boende finns många alternativ att välja på i Kungsbacka med omnejd. Passa på att ta med en vän eller familjen för några dagar semester tillsammans.

Övrigt: Det finns många fina bad, golfbanor, shopping och närheten till Göteborg med allt vad det innebär.

Gunilla Stener från Equestrian By GS som är en mycket kunnig och erfaren sadelutprovare kommer att vara med vid bägge kurserna. Om du önskar kommer hon att kontrollera din sadel, hur den passar dig och din häst. Gunilla använder även värmekamera vid kontroll av sadlarna, vissa justeringar kan Gunilla göra på plats om det behövs. Gunilla gör kontroll av sadlarna utan extra kostnad dessa dagar, det ingår i kursavgiften.

För mer information, kontakta mig på, peter@peterharnstam.se

Anmälan, gå direkt och fyll i dokumentet på www.peterharnstam.se/anmalandressyrkurs