Gästföreläsare och gäster på dressyrkurserna

Under mina kurser i vår och sommar har jag olika gästföreläsare och andra spännande gäster.

Veterinär Florian Lackner kommer vara gästföreläsare på kursen 17-19 maj.

Louise Ovesen veterinär hos Hästklinik Florina Lackner kommer att föreläsa på kursen 28-30 juni.

På alla mina kurser har jag besök av Gunilla Stener från Equestrian Style by GS, hon kollar hur din sadel passar din häst och din position med bland annat värmekamera. På kursen 22-24 mars kommer även Gunilla hålla teoripass om utrustning, val av utrustning och tillpassning för optimal träning.

Stierna Equestrian Sportswear kommer vara på plats under mina kurser med försäljning och presentation av deras nya produkter.

Fortfarande finns det några fåtal platser kvar på kursen i maj och juni.
Kontakta mig om du vill ha någon av de sista platserna.

Välkomna till Widebäck!