Gott Nytt 2023

Nytt år & nya möjligheter!

Tycker alltid det är lika härligt med nytt år, möjligheter att förändra, förbättra och sätta nya mål!
Jag sätter hellre mål än att ge “nyårslöften”, av egen erfarenhet når jag mina mål lättare och jag bryter lättare mina “nyårslöften”.
Har du satt dina egna mål eller gett några “nyårslöften” för året?
Själv har jag satt några nya mål, både för mig själv, i mitt idrottande, mitt yrkesliv och företagande!

Tror att nyckeln till att nå sina mål är flera. Dels att skriva ner dem, de skall vara rimliga, men samtidigt utmanande. Viktigt också att ge sig själv möjlighet att nå målen man satt upp, ha en tydlig plan att nå dem och att sätta mindre delmål på vägen mot målet.

Mina träningar har kickat igång för 2023, kommer under våren utöka med fler träningsplatser som ni kan läsa om här på hemsidan och på mina SoMe. Tveka inte att höra av dig om du vill testa att träna för mig, eller vill återuppta träningen på nytt efter ett avbrott.

Önskar er alla ett riktigt bra 2023, men kom ihåg att sätta era mål och vad ni vill få ut av 2023!