höstbrev

Hoppas ni har fått njuta av sommaren i år, det har varit en skön sommar och känns som den håller sig kvar ett tag tillJ

Tävlingssäsongen är i full gång och flera av er har startat och gjort fina resultat!
Fantastiskt roligt att de gick så bra för oss under OS med vårt lagguld och en fin individuell silver-medaljen av Peder. I paralympics i dressyr har vi också fått silver-medalj genom Louise Etzner. I skrivande stund pågår EM i Hoppning och vi får hålla tummarna för laget, likaså våra dressyrryttare både Seniorer och U-25 som rider EM i nästa vecka i Hagen i Tyskland. Fantastisk roligt att vi är så framgångsrika på banorna nu!

Ni har väl inte missat att anmäla till DressagePowers olika tävlingar, kolla hemsidan för mer info om våra olika tävlingar, www.dressagepower.se

Träningarna: De ordinarie träningarna pågår till den 21 december och startar sedan igen efter ett kort uppehåll den 6 januari.

Jag håller träningar i:
Landvetter på Uppegården på torsdagskvällar från ca 16,00, även dagtid övriga vardagar.
– Ale Jennylunds RK varje måndag från ca 14,00, torsdagar varannan vecka från kl 16,00
Stall Tokarp, Gånghetser i Borås tisdagar dagtid
Kungsbacka och Särö övriga vardagar.
Hör av dig om du vill träna mer och vill komma på någon av dessa platser i höst.

Dressyrkurs, det kommer eventuellt bli en kurs till senare i år under oktober eller november. Kursen kommer att vara i Landvetter, håll utkik på min hemsida när denna kurs blir av.

Träningsupplägg: På min hemsida ser ni hur jag arbetar som tränare och hur jag har utvecklat mitt träningsupplägg. Där går du själv in och fyller i plan för träning med dina mål mm. Jag har tagit ett ”omtag” kring mitt träningsupplägg som jag meddelade er förra året. Detta för att förtydliga mitt upplägg och göra allt lite bättre för er som är mina elever.
Har du inte fyllt i din träningsplan vill jag gärna att du gör detta så snart som möjligt och lägger lite tid och tanke kring den. I bifogad länk kan du läsa om mitt upplägg och klicka dig vidare och läsa mer och fylla i formuläret. http://www.peterharnstam.se/vad-jag-gor/traning-coaching-ekipage/

Träna digitalt: Som jag tidigare meddelat kan ni även träna digitalt om ni vill. Detta ersätter inte den ordinarie träningen, men är ett mycket bra komplement. Jag kan även hjälpa er digitalt vid framridning på tävling, mer om detta i länken http://www.peterharnstam.se/trana-digitalt/

Mina hästar: Ebony, nu 5 år, e Eclectisch – Shooting Stars – Sir Donnerhall står uppstallad på Stora Sannå Stall i Särö där vi båda trivs mycket bra!
Han är grundutbildad och ligger i fas för sin ålder. Planen är att utbilda honom vidare och mitt långsiktiga mål är Grand Prix. Jag tror mycket på honom, han har ”rätt” sorts inställning till arbete med tre bra och ridbara gångarter. Vi är anmälda till vår första tävling och vi får se om han kvalar vidare till Breeders senare i höst på Flyinge.
Bontic Tau, är två år nu och han skall ridas in i höst, han kommer sedan vila för att sättas igång igen för treårstest under våren 2022. Han står kvar på Berga Gård tills vidare för sin första grundutbildning.

Håll koll, på mina sociala kanaler så ni inte missar något!
På min hemsida, www.peterharnstam.se kan Ni läsa om nyheter, dressyrkurser och mycket annat. Gå även in på Facebook och ”gilla” Peter Härnstam AB och @peterharnstam på Instagram, även där kommer det fortlöpande info om vad som händer.

Covid-19 håller kvar sitt grepp om oss även om det lättat lite,

Några saker att tänka på nu i Coronatider vid mina träningar:

  • Om du känner symptom med feber, snuva eller känner dig allmänt sjuk, stanna hemma! Vi löser ny tid när du är på fötter och känner dig frisk igen.
  • Max en medföljande när du tränar.
  • Håll avstånd till varandra och inga onödiga kontakter vid träningarna
  • Har ny bytt ut mitt ljudsystem och ni får själva ta med telefon med öronsnäckor när ni tränar, jag ringer upp er vid träning.
  • Vi följer såklart myndigheternas rekommendationer och råd.
  • Var noggranna med er handhygien och följ andra rekommendationer från våra myndigheter.

Önskar er alla en härlig höst!

Peter Härnstam