Vår & Sommarbrev

Så skönt med vår, sol och mer värme. Man få nypa sig i armen ibland, glöm inte att njuta!

Det är nu ett år sedan jag flyttade till Stora Sannå Stall i Särö. Jag och Ebony trivs super och vi är riktigt bortskämde nu med att stå på en proffsig anläggning med mycket kunnig personal. Det är en stor inspiration att kunna rida med andra ryttare på hög nivå och kunna få extra ögon på sig i vardagen.

Min unghäst Bontic har precis påbörjat sin grundutbildning, därefter ett långt sommarlov. Det skall bli mycket spännande att se vad det skall bli med denna fina kille. Extra roligt är att jag ridit och tävlat både mor och mormor till honom som bägge tävlat i svår klass.

Mina träningar har jag nu i Kungsbacka, Ale/Bohus, Landvetter och Borås. Kontakta mig gärna om du vill träna. Är ni några ryttare på samma anläggning kan jag även komma ut till er och hålla träning på plats. Mina träningar pågår fram till och med den 4 juli, efter några veckors uppehåll startar träningarna igen den 1 augusti.

Dressyrkurser kommer jag hålla i sommar på Nordhallands Ridklubb den 1-3 juli och 5-7 juli, mer info om kurserna på min hemsida under “aktuellt”.

Håll koll på mina sociala kanaler så ni inte missar något!
På min hemsida, www.peterharnstam.se kan ni läsa om nyheter och mycket annat. Gå även in på Facebook och ”gilla/följ” Peter Härnstam AB och @peterharnstam på Instagram, även där kommer det fortlöpande info om vad som händer.

Träningsplan:

Missa inte att fylla i din träningsplan i bifogad länk om du inte redan gjort det, http://www.peterharnstam.se/traningsplan/
Läs även mer om mina träningar på http://www.peterharnstam.se/vad-jag-gor/traning-coaching-ekipage/

Tävla med DressagePower kan ni göra i sex olika tävlingar, läs mer och anmäl på https://dressagepower.se/tavlingar/

Medlem i DressagePower Club, missa inte vår Club som har massor av spännande saker, läs mer och bli medlem på https://dressagepower.se/club/

Önskar nu er alla en riktigt bra vår och sommar!
Peter Härnstam